FUGAZI.gr

Αυτάρκεια & επιβίωση…

pos-ftiaxnetai.blogspot.com


Μόλις ανακάλυψα ένα blog, πολύ πλούσιο σε υλικό, σχετικά με θέματα αυτάρκειας. Αξίζει να το “ξεφυλλίσετε”… ;)

http://pos-ftiaxnetai.blogspot.com

Tip:

Χρησιμοποιείτε όλα τα blogs αυτάρκειας και επιβίωσης, συνδυαστικά ή και παράλληλα. Κάτι που δεν αναφέρετε σε ένα blog μπορεί να αναφέρετε σε άλλο. Επίσης, καλό είναι να διασταυρώνετε τις πληροφορίες που δημοσιεύονται και μην αρκείστε μόνο σε μια πηγή, ειδικά σε σοβαρά θέματα.

About these ads

16 responses to “pos-ftiaxnetai.blogspot.com

 1. ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ Φεβρουαρίου 13, 2012 στις 13:29

  ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

  ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ?????

  • fugazigr Φεβρουαρίου 13, 2012 στις 15:55

   Από ότι καταλαβαίνω είναι “κλειστό” προσωρινά. Πιθανόν ο διαχειριστής του, να κάνει κάποιες αλλαγές. Ξαναπροσπαθήστε αργότερα.

   • ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ Φεβρουαρίου 13, 2012 στις 19:17

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ e-mail ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ????

    • fugazigr Φεβρουαρίου 13, 2012 στις 19:46

     Για να μην υπάρξει παρανόηση, ουδεμία σχέση έχουμε με το συγκεκριμένο blog… :)

     Από όσο είχα δει, δεν υπάρχει email στο συγκεκριμένο blog, ούτε επιτρέπει την ανάρτηση σχολίων.

     • ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ Φεβρουαρίου 13, 2012 στις 21:59

      ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ……

      • Ανώνυμος Φεβρουαρίου 14, 2012 στις 23:21

       γεια και από μένα Κουλουρη Ιωάννα ,εγώ πριν απο λίγες μέρες μπήκα στο pos ftiaxnetai ….την επόμενη μερα που προσπάθησα να ξαναμπώ μου έβγαζε μήνυμα “Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες .Δεν έχετε λάβει πρόσκληση για την ανάγνωση αυτού του ιστολογίου. Εάν νομίζετε ότι έχει γίνει κάποιο λάθος, δοκιμάστε να επικοινωνήσετε με το συντάκτη του ιστολογίου για να ζητήσετε πρόσκληση.”

       • ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΙΩΑΝΝΑ Φεβρουαρίου 15, 2012 στις 00:58

        ΑΚΡΙΒΩΣ…ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΩΣ ΜΕΛΟΣ….

        • Στρεπσιάδης Φεβρουαρίου 18, 2012 στις 17:27

         Κι εγώ δεν μπορώ να μπω επί μέρες. Κάτι άλλο συμβαίνει? Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει!

         • fugazigr Φεβρουαρίου 18, 2012 στις 17:59

          Δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει! Προφανώς ο διαχειριστής του blog, το έχει “κλείσει” προσωρινά για να κάνει αλλαγές και διορθώσεις. Από την στιγμή που είναι “κλειστό” και δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με τον διαχειριστή του, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

  • Χρήστος Τ Μαρτίου 7, 2012 στις 14:12

   Παιδιά επειδή το ίδιο που αντιμετώπισε στις 14-02-2012 η κ.Κουλούρη Ιωάννα “Η πρόσβαση σε αυτό το ιστολόγιο επιτρέπεται μόνο σε προσκεκλημένους αναγνώστες”, συνέβει και σε μένα σήμερα 07-03-2012, ενώ πριν τα Χριστούγεννα (Δεκεμβ. 2011) μπορούσα να “μπω” χωρίς κανένα πρόβλημα, και χωρίς να μου “ζητιέται” από το google να βάλω όνομα και τα προσωπικά μου στοιχεία(!) και το password μου στο gmail(!), είμαι σχεδόν σίγουρος ότι όλη αυτή η ιστορία ουσιαστικά “παρεμπόδισης” να δεις περιεχόμενο το οποίο έως πρόσφατα ήταν ΕΛΕΥΘΕΡΟ, έχει να κάνει τόσο με το “περιεχόμενο” του συγκεκριμένου blog, το οποίο δείνει (έδινε, και πλέον στην πράξη δυστυχώς όχι πιά…) ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, τα οποία “ανταγωνίζονται” αντίστοιχα “βιομηχανικά” προϊόντα πολλών ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ(…) και τη σχετιζόμενη ΦΗΜΩΣΗ(!!!) όλων των ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ μέσα από ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ που Ξεκίνησαν στις ΗΠΑ και (δυστυχώς) Υοθετούνται και στην κωλο-ΕΕ (την ονομάζω έτσι διότι είναι τσιφλίκι του Παγκόσμιου Ληστρικού Τραπεζικού / Χρηματιστηριακού Συστήματος και των κάθε λογής “Club” / Λεσχών βλέπε Μασώνοι και συνολικά της Εβραιοκινούμενης “νέας τάξης πραγμάτων”…) μέσω της “A.C.T.A.” σας προτρέπω όλους, τουλάχιστον να μπείτε στην Ηλεκτρονική Ψηφοφορία να ψηφίσετε ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ!!!
   Η εν λόγω ηλεκτρονική ψηφοφορία / petition, γίνεται στο ακόλουθο Λίνκ:
   http://www.avaaz.org/en/acta_time_to_win_eu/?tta

   Παιδιά αυτά τα πράγματα που αναφέρω παραπάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ!!!! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η “νέα πραγματικότητα”!!! και αν θέλουμε να κρατήσουμε έστω κάποια πράγματα και να αντισταθούμε, όσο ακόμα έχουμε κάποια περιθώρια, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ!!! έστω και μέσα από ηλεκτρονικές ψηφοφορίες!
   Πολύ ευχαρίστως να πω περισσότερα σε όποια / όποιον ενδιαφέρεται. Το προσωπικό μου email: t_christo@hotmail.com
   και μέσω αυτού μπορεί κάποιος να με βρει και στο facebook.
   Φιλικά
   Χρήστος

   • fugazigr Μαρτίου 7, 2012 στις 16:57

    Φίλε Χρήστο, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα. Αν το συγκεκριμένο blog, έχει “φιμωθεί” ή διαγραφεί, σίγουρα ο ιδιοκτήτης του θα έκανε κάποια προσπάθεια, να ενημερώσει τον κόσμο. Τουλάχιστον εγώ, αυτό θα έκανα στην θέση του.

    Σε περίπτωση που προσπάθησαν να “φιμώσουν” το εν λόγο blog, λόγο των σχετικών αναρτήσεων που είχε, με τρόπους παρασκευής προϊόντων, το ίδιο θα έκαναν και για αυτό εδώ το blog και για το ftiaxno.gr και για το ftiaxto.gr… και τα υπόλοιπα DIY blogs.

    Το κακό στην όλη υπόθεση, είναι ότι ο διαχειριστής του blog, δεν είχε εξ’αρχής κάποιο email επικοινωνίας και δεν επέτρεπε την ανάρτηση σχολίων. Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αν διαβάζει, ας στείλει ένα email, να μας ενημερώσει γιατί το blog του, είναι κλειστό.

    Από αυτή την υπόθεση, ας πάρουμε όλοι μας ένα μάθημα και να συνειδητοποιήσουμε, ότι οτιδήποτε δημοσιεύεται στο Internet, δεν είναι παντοτινό. Μόνο τα γραπτά μένουν… όχι τα ψηφιακά ;) Όπως έγραφα και εδώ οφείλουμε, οτιδήποτε θεωρούμε σημαντικό για εμάς, να το γράφουμε/τυπώνουμε σε χαρτί, ώστε να το έχουμε πάντα διαθέσιμο. Ακόμα και αν τώρα δεν πρόκειται για υπόθεση “φίμωσης”, αργότερα, κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει, με τους νόμους που έχουν ψηφιστεί, όπως λες και εσύ Χρήστο.

    • Ανώνυμος Μαρτίου 7, 2012 στις 23:56

     Ίσως να’χεις δίκιο σχετικά με τον ιδιοκτήτη και με τις δυνατότητες που ίσως θα μπορούσε να έχει αν ήθελε.
     Ήταν όμως μια αφορμή για να μιλήσω και γενικότερα… και σχετικά με τη δυνατότητα ψηφοφορίας σχετικά με ACTA και τη σχετική “Ευρωπαϊκή” νομοθεσία…
     Καλό βράδυ και σ’ευχαριστώ για την επικοινωνία

 2. Ηλιας Φεβρουαρίου 26, 2012 στις 23:28

  Πως ειναι δυνατον να παρεις προσκληση απο ενα blog που ειναι κλειστο. Μαλλον καποιοι δεν θελουν να την βγαζουμε φτηνα και καθαρα.

Υποβολή απάντησης

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

WordPress.com Logo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Log Out / Αλλαγή )

Twitter picture

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Log Out / Αλλαγή )

Facebook photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Log Out / Αλλαγή )

Google+ photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Log Out / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 961 other followers

%d bloggers like this: